RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

ANUNŢ CONCURS

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în comuna Cristeşti, str. Principală, nr. 1, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de execuţie de conducător de maşini şi utilaje terasiere, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Cristeşti la data de 17.08.2020 la ora 10,00 – proba scrisă şi în data de 21.08.2020 la ora 10,00 – interviul/proba practică.

Probele stabilite pentru concurs: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului  (până la data de 06.08.2020 inclusiv, ora 14,00).

Condiţii de studii şi vechime:

  

– studii profesionale sau studii medii, cursuri de calificare profesională în meseria de maşinist utilaje cale şi terasiere sau muncitor mecanic

– vechime in specialitatea studiilor min. 5 ani

– permis conducere cat B

Relaţii suplimentare se pot obţine de la compartimentul resurse umane, tel. 0232/716174

Related posts

Anunț depunerea cerere pentru emiterea Autorizației de Mediu SC EURO TRANSROM SRL PAȘCANI

Redacția

Anunț spații pentru închiriere

Redacția

Comunicat de presă„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”„,CREȘTEREA EFICIENTEI ENERGETICE ȘI GESTIONAREA INTELIGENTĂ A ENERGIEI ÎN CLĂDIREA LICEULUI TEHNOLOGIC ECONOMIC NICOLAE IORGA PAŞCANI, JUDETUL IAȘI” (11.10.2023)

Redacția
Încarcă...