NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Antreprenorii se mai pot înscrie în Programul Start-Up Nation 2022 până pe 1 septembrie

Antreprenorii care doresc să obţină o finanţare de până la 200.000 lei au la dispoziţie încă nouă zile pentru a se înscrie, exclusiv online, în programul Start-Up Nation 2022, se arată într-un comunicat de presă al Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT).

Până la termenul-limită de înscriere, 1 septembrie 2022, ora 20:00, aplicanţii cu profil, user şi parolă generate pe platforma granturi.imm.gov.ro vor putea completa, semna electronic, încărca şi ulterior transmite formularul de înscriere.

Reprezentanţi MAT precizează că, în cadrul celei de-a treia ediţii a programului Start-Up Nation există, în premieră, doi piloni: Start-Up Nation România şi Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii români stabiliţi în ţară, cât şi cei plecaţi peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obţine finanţare.

Advertisements

Potrivit datelor centralizate de minister, până la acest moment, 6.461 de antreprenori s-au înscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation România) şi 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora).

Advertisements
  

radio iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Compensarea tarifelor la carburanţi, prelungită cu 3 luni

Redacția

Tarom anulează zeci de zboruri. Care sunt rutele afectate

Redacția

Ciucă despre amânarea plăţii ratelor la bănci: Continuăm să analizăm

Redacția
Încarcă...