NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Antrenorul unei echipe de liga a III-a din Argentina a fost împușcat în timpul unui meci

Un antrenor a fost împuşcat în umăr, iar jucătorii au fugit de pe teren, duminică, în timpul unui meci din liga a treia a campionatului de fotbal al Argentinei, informează Reuters.

Mauricio Romero (38 ani), antrenorul echipei Ferro Carril Oeste, a încasat un glonţ în umărul stâng, în cursul partidei cu Huracan Las Heras, disputată în provincia argentiniană Mendoza.

În înregistrările video ale meciului, jucătorii celor două formaţii şi arbitrii întâlnirii pot fi văzuţi cum fug de pe teren în momentul în care au fost auzite focuri de armă în tribune, în timp ce fanii s-au ascuns după ziduri pentru a se feri de gloanţe, scrie Agerpres.

Incidentul s-a produs în minutul 78 al partidei şi a fost provocat, conform presei locale, de grupări de suporteri radicali ai echipei locale Huracan, care au început să se lupte între ele.

  

Antrenorul Mauricio Romero a fost transportat imediat la un spital local, fiind în afara oricărui pericol, conform unui comunicat dat publicităţii de clubul său. Tehnicianul a postat ulterior pe reţelele de socializare o fotografie cu rana provocată de glonţ.

Huracan

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți 1-2! Suporterii au cerut demisia

Marius Parteni

CSM Kosarom a pierdut în fața liderului seriei C1 primul meci oficial din acest an

Răzvan Grecu

Povestea celei mai în vârstă sportive de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Va concura cu participanți cărora le-ar putea fi bunică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site