NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

ANM: Temperaturile scad simțitor, iar în zona montană înaltă va ninge. Cum va fi vremea în următoarele zile

Astăzi, vremea în Moldova se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros. În prima parte a zilei se va semnala ceață asociată cu burniță.  Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime vor oscila, între: 15 și 20 de grade.

La noapte, vremea în Moldova va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei, cu cerul mai mult noros. Spre dimineață, în nord și la munte va ploua sub formă de aversă, iar în zona monată înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, între: 6 și 9 grade.

În următoarele trei zile (vineri, sâmbătă, duminică) vremea în Moldova se va răci treptat și va deveni răcoroasă pentru această perioadă. Cerul va fi noros. Pe spații extinse, vineri și sâmbătă, apoi doar izolat va ploua, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificări în zonele joase de relief, dar și pe crestele montane, amplificând senzația de rece.  Temperaturile maxime vor oscila, între: 7 și 15 grade, iar cele minime se vor încadra, între 3 și 7 grade.

radio iasi

Advertisements

Related posts

Temperaturile scad în următoarele două săptămâni. Vor fi zile reci și nopți cu ger

Redacția

Costel Alexe: Vin la Consiliul Județean Iași pentru a face administrație în folosul cetățeanului (P)

Redacția

METEO: Prognoză specială pentru Moldova

Redacția
Încarcă...