RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Angajații societăților comerciale din Pașcani se pot vaccina la locul de muncă! O echipă mobilă se va deplasa în municipiu

Agenții economici din Pașcani au fost înștiințați de primarul Marius Pintilie cu privire la faptul că există posibilitatea ca angajații din cadrul societăților comerciale să se vaccineze la locul de muncă. După întocmirea unor liste cu cei care doresc să se imunizeze, o echipă mobilă de vaccinare din Iași se va deplasa la Pașcani.

„Am fost sunat de către domnul prefect și m-am interesat personal, am sunat marii agenți economici din municipiul Pașcani și i-am informat că există și posibilitatea de a se deplasa de la Iași o echipă mobilă de vaccinare într-un autocar special amenajat în așa fel încât să vină la aceste societăți comerciale și să facă acolo vaccinarea pe loc, în cazul în care aceste societăți reușesc să facă o listă cu salariați care doresc să fie vaccinați. Așteptăm în perioada următoare să vedem dacă primim astfel de liste de la agenți economici importanți din municipiul Pașcani și dacă este cazul vom solicita și noi mai departe către prefectură. Ideea este că există o dorință din partea noastră ca autoritate publică locală, dar și din partea celor de la Prefectură, Consiliul Județean să rezolvăm această problema cu vaccinările, facem tot posibilul să ajutăm lumea să se vaccineze.”, a declarat Pintilie, în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Autoritățile locale transmit un apel către cetățenii din Pașcani să se imunizeze în număr cât mai mare, pentru ca incidența să rămână scăzută și astfel să revenim la viața dinainte de pandemie.

Numărul vaccinărilor a început să scadă, la nivel de municipiu. Conform hărții interactive de pe platforma de vaccinare, la centrul de la sala de sport a Colegiului „Mihail Sadoveanu” există 1.840 de locuri disponibile pentru vaccinare și zero persoane pe lista de așteptare.

  

În ceea ce privește incidența cazurilor de coronavirus, municipiul nostru este în continuare în scenariul verde, cu o rată de 0,26 cazuri la mia de locuitori.

Related posts

O nouă finanțare aprobată prin PNRR: Proiect pentru combaterea infecțiilor nosocomiale la nivelul Spitalului Municipal de Urgență

Răzvan Grecu

A băut cognac până a intrat în comă

Răzvan Grecu

Cetățenii sesizează lipsa toaletelor ecologice de la poarta spitalelor!

Marius Parteni
Încarcă...