NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Angajări la început de an în cadrul Spitalului Municipal Pașcani

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani face angajări. Opt posturi au fost scoase la concurs. Unitatea medicală are nevoie de cinci asistenți medicali debutanți la: Cabinet Pneumologie, Secția Chirurgie,Secția Obstretică Ginecologie,Balneofizioterapie-masaj debutant Laborator RMFB și Laborator Analize Medicale.

Tot Spitalul Municipal Pașcani a scos la concurs un post secretar dactilograf IA, cu studii medii, la secretariatul unității, un post de muncitor calificat în meseria de instalator instalații sanitare și un post de portar.

Concursul va consta în trei etape succesive: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Pentru posturile de asistenți, proba scrisă va avea loc pe data de 29 ianuarie 2020, ora 9.30,  iar interviul pe 2 februarie 2020, ora 9.00.

Pentru posturile de secretar-dactilograf, instalator sanitar și portar: proba scrisă se va desfășura pe 29 ianuarie ora 12.30, iar interviul pe 4 februarie, ora 12.00.

Dosarele se înscriere la concurs se depun la secretariatul unității medicale, până pe data de 17 ianurie, ora 15.00. Relații suplimentare la telefon: 0232.76.36.00,interior 110/143.

Advertisements
Loading...

Related posts

Gripa face din ce în ce mai multe victime în ţară: Medicii nu mai au vaccin gratuit pentru cei cu risc de complicaţii. În Bulgaria e epidemie

Redacția

Al 12-lea deces din cauza coronavirusului s-a produs în România. O femeie de afaceri s-a stins la Spitalul de Boli Infecțioase Iași

Redacția

ULTIMA ORĂ A fost produs PRIMUL VACCIN împotriva coronavirusului

Redacția
Încarcă...