RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Angajări la început de an în cadrul Spitalului Municipal Pașcani

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani face angajări. Opt posturi au fost scoase la concurs. Unitatea medicală are nevoie de cinci asistenți medicali debutanți la: Cabinet Pneumologie, Secția Chirurgie,Secția Obstretică Ginecologie,Balneofizioterapie-masaj debutant Laborator RMFB și Laborator Analize Medicale.

Tot Spitalul Municipal Pașcani a scos la concurs un post secretar dactilograf IA, cu studii medii, la secretariatul unității, un post de muncitor calificat în meseria de instalator instalații sanitare și un post de portar.

Concursul va consta în trei etape succesive: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Pentru posturile de asistenți, proba scrisă va avea loc pe data de 29 ianuarie 2020, ora 9.30,  iar interviul pe 2 februarie 2020, ora 9.00.

  

Pentru posturile de secretar-dactilograf, instalator sanitar și portar: proba scrisă se va desfășura pe 29 ianuarie ora 12.30, iar interviul pe 4 februarie, ora 12.00.

Dosarele se înscriere la concurs se depun la secretariatul unității medicale, până pe data de 17 ianurie, ora 15.00. Relații suplimentare la telefon: 0232.76.36.00,interior 110/143.

Related posts

Folosirea bicarbonatului de sodiu. Întrebuințări

Redacția

Reprezentanții Sindicatului din Spitalul CF Pașcani nu sunt de acord cu preluarea unității medicale de către UMF Iași (Video)

Marius Parteni

Guvernul a inițiat o campanie pe Facebook. Cum poți avea rama de profil „Port mască”

Redacția
Încarcă...