NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Andi Moisescu muncește 12 ore pe zi: „Weekend-urile în familie sunt micile mele vacanțe, care mă țin viu și vesel!”

Îl cunoaștem pe Andi Moisescu de ani de zile, grație emisiunilor “Apropo Tv” și “Românii au talent”, de la Pro TV.  Libertatea vă arată fața mai puțin cunoscută a simpaticului om de televiziune. Matematician la bază, pasionat de muzică, tată a doi băieți, Andi muncește 12 ore pe zi, weekendurile cu familia fiind sursa sa de echilibru.

Andi, cum arată o zi de muncă la tine?

Andi Moisescu: Duc o viață de om normal. În fiecare zi alarma sună la 6:30, duc copiii la școală și practic de la 8:30 sunt gata să mă apuc de treabă. Trei zile pe săptămână o fac cu o oră de sală, în celelalte sunt primul care atacă biroul. În cel mai bun caz reușesc să termin treaba la 19:30, dar asta se întâmplă foarte rar. În general, 20:30 e ora cea mai apropiată de adevăr. Ceea ce e de înțeles în condițiile în care de 15 ani îmi montez singur toate video-urile și mai nou m-am apucat și de YouTube.

Când ajungi acasă, presupun că băieții te iau de bun. Te așteaptă la joacă sau faceți împreună teme?

  

Ei mă așteaptă la joacă și pentru că nu vreau să-i dezamăgesc, am convenit că matematica înseamnă joacă. Poate o să te surprindă, dar chiar au fost de acord și după primele zile în care li s-a părut că exagerez, acum îmi dau dreptate.

Cum arată weekend-urile în familie? Negociezi cu băieții atunci când îți solicită ceva sau le faci toate poftele? 

Weekend-urile în familie sunt micile mele vacanțe, care mă țin viu și vesel. Cât privește poftele lor, încerc să-i ajut să înțeleagă că viața are și limite și măsură și de departe cea mai bună versiune a ei ține de echilibru.

Când ajungi la școală, ce primire îți fac colegii fiilor tăi? Având în vedere popularitatea de care te bucuri, mă gândesc că nu scapi fără să faci poze sau să dai autografe…

CONTINUAREA PE LIBERTATEA

Advertisements

Related posts

​Stocurile de gaze ale Europei se află la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani

Redacția

Ministrul Sănătății: Bonurile de masă pentru cei care se vaccinează împotriva Covid-19 se vor da din luna septembrie

Redacția

Barbados a înlăturat oficial regina Elisabeta a II-a din funcția de șef al statului și a devenit cea mai nouă republică din lume

Redacția
Încarcă...