NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Anca Dragu: Întâlnirea care va avea loc, luni, între liderul USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă, nu va fi pentru negocieri referitoare la Cabinetul Ciucă

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că întâlnirea care va avea loc, luni, între liderul USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă, nu va fi pentru negocieri referitoare la Cabinetul Ciucă.

„Luni va fi o discuţie între preşedintele USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Premierul desemnat vrea să discute intenţiile pe care le are cu acest Guvern. Domnul Ciucă i-a spus clar (n.r. lui Dacian Cioloş) că vrea să prezinte intenţiile pentru un guvern minoritar – echipa, programul. Nu este o negociere”, a spus Dragu, duminică, la Digi 24, citată de Agerpres.

Aceasta a menţionat că premierul desemnat l-a contactat pe liderul USR şi i-a cerut să aibă această întâlnire.

Preşedintele Senatului a amintit că USR susţine că soluţia actuală pentru România nu este un guvern minoritar, ci refacerea coaliţiei.

  

Premierul desemnat Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii conducerii Uniunii Salvaţi România pe marginea Programului de guvernare, a informat, duminică, Partidul Naţional Liberal.

„Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuţiil

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Mesajul lui Marcel Vela pentru infractorii care se întorc în țară: „Vreau să le dau o veste proastă”

Redacția

Dosar penal: 29 de tone de azotat de amoniu, stocate necorespunzător într-un depozit din Brăila

Redacția

Becurile clasice, interzise la vânzare în România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site