NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Analiză. Revenirea lui Dragnea în politică. Ce şanse are partidul fostului lider PSD

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD în perioada octombrie 2015 – mai 2019, a revenit în spaţiul public prin intermediul unui interviu la televiziunea Realitatea PLUS, unde a lansat numeroase atacuri la adresa lui Klaus Iohannis şi a PSD, a susţinut ideea implicării anumitor şefi de servicii de informaţii în politica românească, însă a vorbit şi de partidul pe care îl va susţine astfel încât să crească şi fie o alternativă la formaţiunea condusă de Marcel Ciolacu.

„Nu este un partid naţionalist, nu este un partid radical, nu este un partid xenofob, nu este un partid anti-european sau anti-atlantic. Dimpotrivă”, a declarat Dragnea, care nu a dat date concrete despre Alianţa pentru Patrie, formaţiune de a cărei înfiinţare s-a ocupat Codrin Ştefănescu (fost secretar general adjunct al PSD). Prin mesajele sale, Liviu Dragnea a lăsat de înţeles că va fi promovat un discurs privind importanţa economiei româneşti, a firmelor autohtone, a valorilor creştine şi a autonomiei liderilor politici. Aşadar, mesaje cu tentă naţionalistă. Mai mult, fostul lider social-democrat a condamnat jocurile de culise ale aşa-zisului „stat paralel”. De altfel, despre fostul său partid, Dragnea a afirmat tranşant: „PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere”. 

Eşecurile PSRO şi Pro România

Nu ar fi pentru prima dată când un fost preşedinte al PSD îşi face partid sau sprijină o altă formaţiune politică.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Aplicația „Vot Inteligent”, concepută de liderul întemnițat al opoziției ruse Alexei Navalnîi, a fost eliminată din magazinele Apple și Google în prima zi de votare la alegerile parlamentare din Rusia

Redacția

Bulgaria renunță la declarația pe propria răspundere pe care o cerea românilor

Redacția

Un tânăr a murit în timp ce fugea de polițiști pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site