NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

ANAF a început să-i prindă pe cei care fac bani în mediul online și nu îi declară. O persoană are de plătit deja 760.000 de lei

​anaf:-inregistrarea-in-spv-devine-obligatorie-din-martie-2022

Autoritatea a verificat 87 de astfel de români și a descoperit că mai bine de jumătate dintre aceștia nu și-au declarat veniturile.

Cea mai mare sumă pe care o persoană trebuie să o achite la fisc în urma banilor obținuți din mediul online este de aproximativ 760.000 lei.

Ce a spus ANAF în urma verificărilor veniturilor celor care fac bani din mediul online

„La nivelul Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF), au fost inițiate verificări privind persoane care realizează venituri pentru promovarea de conținut prin intermediul unor site-uri”, a spus ANAF într-un răspuns pentru Știrile ProTV.

Advertisements

„Astfel, veniturile declarate de persoanele fizice au fost comparate cu încasările de la entități externe ce administrează site-uri web, iar în cazurile în care au fost identificate diferențe semnificative, acestea au fost selectate pentru control fiscal. Ca urmare a evaluărilor, au fost inițiate acțiuni de verificare documentară la un număr de 91 de entități, până în prezent fiind finalizate 87 de verificări documentare”, a mai spus ANAF.

Advertisements
  

Mai mult, pe stirileprotv

Advertisements
Advertisements

Related posts

Afaceri de la Zero. Diana Deaconu a pornit Stefara Decor, propriul business în domeniul aranjamentelor florale, după o investiţie de 15.000 de euro

Redacția

Firme pășcănene într-un top alături de alte firme din Iași cu cifre de afaceri de milioane de euro

Redacția

Mesajul ministrului Mediului în contextul măsurilor de reducere a consumului de energie: „Dacă folosim rațional electrocasnicele, putem economisi 10-15%”

Redacția
Încarcă...