RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ana Maria Mărgean, fetița-ventriloc care a câștigat ”Românii au talent”, a ridicat iar în picioare juriul și publicul de la America’s Got Talent: All Stars (Video)

Fetița-ventriloc i-a cucerit definitiv pe americani, căci prestația ei din finala de la America’s Got Talent: All Stars a fost uimitoare. Ana-Maria Mărgean a urcat pe scenă alături de o nouă păpușă, profesoara ei de canto, doamna Știe-Tot. Momentul româncei a fost aplaudat de jurați care s-au ridicat de pe scaune, iar Heidi Klum a declarat extaziată că numărul Anei a fost… „Perfect!”.

Câștigătoarea sezonului 11 al emsiiunii „Românii au talent” a reușit să se califice în finala concursului America’s Got Talent: All Stars, una dintre cele mai importante scene din lumea televiziunii. La show-ul din Statele Unite își etalează talentul câștigătorii râvnitului trofeu din țările în care este difuzată emisiunea.

Iar Ana-Maria Mărgean a făcut senzație la doar 13 ani. Finala AGT: All Stars va fi difuzată azi în SUA, însă prestațiile celor 11 finaliști pot fi urmărite deja pe contul de Youtube al show-ului de talente. Abia pe 27 februarie va fi anunțat câștigătorul competiției.


Iar reprezentanta noastră are toate șansele de a se clasa pe locurile fruntașe, căci momentul său din finala „AGT: All Stars” a fost aplaudat de jurați, în picioare, iar clipul de pe YouTube are deja peste jumătate de milion de vizualizări.

  

„Sunt aici în seara aceasta cu o persoană foarte specială în viața mea”


De data aceasta, Ana-Maria a urcat pe scenă alături de o altă păpușă.

„Bună seara tuturor! Sunt aici în seara aceasta cu o persoană foarte specială în viața mea, e vorba despre mentorul meu, care îmi este și profesor de canto: dna Știe Tot. E mereu alături de mine pentru a-mi da sfaturi și pentru a mă încuraja”, a spus Ana-Maria Mărgean, care a fost susținută din public de mama ei, Nicoleta.

Puștoaica a interpretat melodia „I Put A Spell On You”.

La final, Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel au aplaudat-o în picioare.

În timp ce Heidi Klum a caracterizat momentul Anei ca fiind „Perfect! A fost perfect! Și ai cântat fără să îți miști buzele… Cred că ești cu adevărat incredibilă!”, Howie Mandel a comparat-o pe Ana cu Ariana Grande.

„Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă. La asta cred că ne-am uitat! Pe de altă parte, într-o țară în care engleza nu e nici măcar limba ta maternă, tu ai fost capabilă să stârnești râsete aici, în America. Este absolut uimitor! Ești exact unde un star ar trebui să fie!”, a spus Howie Mandel după interpretarea româncei.

„Este o piață uriașă pentru cineva cu talentul tău. Iar tu meriți să fii aici”, a adăugat și Simon Cowell.Cine a antrenat-o pe Ana Maria Mărgean
Pentru prestația sa de la „America’s Got Talent: All Stars”, Ana-Maria s-a pregătit intens, încă din primăvara lui 2021, cu Gary Owen, unul dintre cei mai buni ventriloci și hinotizatori din SUA.

De altfel, Ana a distribuit pe contul său de Facebook postarea antrenorului său, căruia i-a mulțumit.Gary Owen și-a câștigat recunoașterea și credibilitatea la nivel mondial ca antrenor de ventriloci după ce  a ajutat-o pe Darci Lynne să câștige sezonul 12 al emisiunii America’s Got Talent. De altfel, Gary este antrenorul personal al lui Darci din 2014 și, totodată, producătorul direct al turneelor pe care aceasta le realizează.

ziarul de iasi

Related posts

De 8 martie edilii locali din Stolniceni-Prăjescu au dăruit flori doamnelor și domnișoarelor din comună

Redacția

Pășcăneni premiați la Cupa Iașului la Șah

Redacția

Tone de gunoaie strânse de elevi din zonele cele mai afectate ale municipiului!

Marius Parteni
Încarcă...