NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi pe bandă rulantă la Târgu Frumos

Polițiștii Serviciului Rutier Iași au constatat că oprirea neregulamentară pe drumurile naţionale cu trafic intens are două consecinţe imediate: pe de o parte generează traversarea neregulamentară a pietonilor printre autovehiculele oprite în loc nepermis, fapt ce poate conduce la producerea accidentelor de circulaţie, iar pe de altă parte oprirea sau staţionarea neregulamentară pe aceste artere intens circulate are o influenţă negativă asupra fluenţei traficului rutier.

 

 

  

În acest context, înperioada 04-05.12.2017, polițiștii Compartimentului Rutier Târgu Frumos au acţionat pe DN 28 (E583) şi DN 28A (DE 58) pentru combaterea opririlor, a staţionărilor neregulamentare şi  a traversărilor prin loc nepermis pietonilor.

Polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 lei, dintre care 3 pentru opriri/staţionări neregulamentare, 3 pietonilor indisciplinați, una pentru alcool, 2 pentru viteză, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reținute 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru alcool. A fost constatată o infracțiune de conducerea unui auto sub influenţa alcoolului

Un bărbat, de 35 ani, din orașul Târgu Frumos, a condus un autoturism pe strada Cuza Vodă din oraşul Târgu Frumos, pe care l-a oprit în loc nepermis. Cel în cauză a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002, cu 2 puncte amendă şi 2 puncte penalizare.

Un altul, în vârstă de 33 ani, din comuna Bălţaţi, a fost depistat traversând strada Cuza Vodă, din oraşul Târgu Frumos prin loc nepermis pietonilor. Cel în cauză a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 cu 2 puncte amendă.

 

 

 

Advertisements

Related posts

Amănunte zguduitoare despre crima din Hălăuceşti: Sufocată cu palma

Redacția

Poliția avertizează cu privire la mailuri false cu invitații la sediul instituției: Nu le deschideți!

Redacția

Un șofer din Vânători riscă până la 7 ani de închisoare pentru că a condus mașina sub influența alcoolului

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site