NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Amenzi de 135.000 de lei după petrecerea cu miel la ceaun, grătar și băutură, organizată de o familie din Suceava

După mielul la ceaun, mici și alte cărnuri la grătar, stropite din belșug cu băutură, 11 bărbați din Suceava au primit și nota de plată de la autorități, pentru că au încălcat regulile de izolare și de distanțare socială.

Reamintim că toată Suceava e în carantină, fiind cel mai mare focar de coronavirus din România. Asta nu a însemnat nimic pentru cei 11 petrecăreți, care s-au filmat și au făcut live-uri pe Facebook, demonstrând prietenilor cât de bine se distrează.

Autoritățile n-au avut nevoie de prea mult timp ca să-i identifice pe toți participanții la sindrofie și nici nu le-a fost prea greu, având în vedere că autorul filmării i-a prins pe toți în cadru. Amenzile au însumat 135.000 de mii de lei.

Cei 11 bărbați din județul Suceava s-au strâns acasă la unul dintre ei, in a doua zi de Paște. Aceștia, din localitățile Salcea si Dumbrăveni, au încins un grătar și au petrecut toata ziua. Nu s-au oprit aici, au intrat si live pe facebook si au împărțit bucuria cu prietenii virtuali. Mai mult decât atât, bărbații cu vârste între 21 și 56 de ani, nu aveau nici măcar declarații pe proprie răspundere, așa că amenzile au curs pentru toate încălcările legii.

  

observator

Advertisements

Related posts

(Video) Trei persoane au fost rănite după ce mai mulți bușteni au căzut dintr-un camion

Redacția

Bolnavii cronici, dependenți de tratament vitale în spital, în pericol. Semnalul de alarmă tras de membrii COPAC

Redacția

Producţia de grâu, înjumătățită din cauza secetei. Producătorii, obligați să reducă prețurile

Redacția
Încarcă...