NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Amendat pentru că a pus polițiștii pe drumuri

Un tânăr de 21 de ani din Bălțați a fost sancționat cu amendă în suma de 500 lei, ieri noapte pentru că a sunat nejustificat la 112. Acesta a pus polițiștii pe drumuri, fără un motiv care să justifice solicitarea. 

 

Tot ieri a fost sancționat cu 400 lei un bărbat de 45 de ani, din Strunga, care, beat fiind, a provocat scandal pe stradă.

  

Ei sunt doar doi dintre cei care s-au ales cu amendă în cadrul unei acțiuni desfășurate de Secția 7 de Poliție Rurală Târgu Frumos, în colaborare cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos – Compartimentul Rutier, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., în intervalul orar 18:00 – 01:30.

Scopul acțiunii a fost menţinerea climatului de siguranţă publică şi combaterea faptelor cu violenţă, în zona barurilor şi a altor unităţi similare şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost vizate de acţiune, 6 zone. Au fost controlate 8 baruri şi legitimate 67 de persoane. Au fost controlate 34 de persoane. Poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 conform Legii nr. 61/1991, iar 27 conform O.U.G. nr. 195/2002, valoarea acestora fiind de 6100 lei.

IPJ IASI

Advertisements

Related posts

Pregătiri pentru începerea noului an școlar la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

350 de tancuri sovietice au fost distruse în bătălia de la Târgu Frumos

Redacția

Polițiștii locali din Târgu Frumos vor normă de hrană. Autoritățile se gândesc dacă le pot oferi!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site