NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amendat pentru că a fost prins la braconaj pe malul râului Siret

Cu 300 de lei amendă s-a ales un bărbat depistat de polițiști în timp ce pescuia pe maulul râului Siret. Duminică, 20 septembrie, între orele 09.00-12.00, în baza planului de acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol ”STOP  BRACONAJULUI”, poliţiştii păşcăneni au desfăşurat o activitate pentru depistarea în flagrant a persoanelor care comit asfel de fapte şi pentru descurajarea cetăţenilor care nu respectă cadrul legal pe râul Siret, în zona de competenţă.

  

Au fost legitimate 11 persoane şi controlate 2 autovehicule. S-a acţionat în trei zone aflate în aria de competenţă, fiind aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 conform OUG 23/2008 şi 2 la Legea 61/1991, în valoare de 1.100 lei.

 Spre exemplu, pe malul râului Siret a fost depistat un bărbat de 28 ani, din jud. Neamţ în timp ce pescuia fără a poseda permis de pescuit, iar pentru abaterea săvârşită a fost sancţionat conform OUG 23/2008 cu amendă în valoare de 300 lei.

IPJ Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Tâlhărie în această dimineaţă în apropierea Gării. Autorii au folosit spray lacrimogen şi i-au sustra victimei 700 de lei

Marius Parteni

Pedofilii au scăpat! Deputații au respins castrarea chimică

Redacția

Dosarul procurorului șef pășcănean Emma Daniș a fost finalizat de colegii bucureșteni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site