NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Amendamentele PSD, PNL și Pro România la Bugetul și Lista de Investiții!

Grupul consilierilor PSD, din legislativul local, a depus în plenul ședinței reunite a comisiilor Economic, Juridic și Învățământ, o serie de amendamente la proiectul de Buget Venituri și Cheltuieli pentru anul 2021.

Două dintre acestea vizează Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”. Este vorba despre refacerea acoperișului sălii de sport, pentru care a fost propusă suma de 195.000 lei. Celălalt amendament vizează realizarea unui studiu de fezabilitate, pentru înființarea unui campus școlar, idee susțină de directorul adjunct Radu Ardeleanu, la dezbaterea cu cetățenii pe marginea proiectului de buget, din data 5 aprilie 2021.

Execuția unui grup sanitar în parcul municipal, (150.000 lei), modernizarea străzii Plopilor și Vasile Lupu (155.000 lei).

Cei din PNL și Pro România doresc realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea reabilitării Grădiniței din Sodomeni și un altul în vederea relocării centralei termice de la școala ”Ion Creangă”, întrucât acolo va fi creată calea de acces către noul cimitir.

  

Sorin Olariu de la PMP, s-a rezumat la a întreba administrația locală dacă banii alocați pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea modernizării luciului de apă din Parcul Peștișorul, sunt în baza proiectului de hotărâre supus de el atenției opiniei publice, în luna decembrie 2020.  

Advertisements

Related posts

Motivele pentru care cetățenii strâng semnături pentru retragerea din ARSACIS și demiterea primarului și Consiliului Local au un numitor comun: refuzul APAVITAL de a încheia contracte individuale cu pășcănenii de la bloc

Răzvan Grecu

Administrație falimentară: primarul și colegii de partid au vrut să dea în administrarea PSA ștrandul, cimitirele și parcările! Opoziția s-a opus!

Răzvan Grecu

Cine sunt candidații pentru postul de episcop al Iașilor

Redacția
Încarcă...