RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Amanet de acasă vs. amanet tradițional în agenții

Dacă aveți nevoie de numerar și doriți un împrumut rapid, din București sau din țară, puteți apela la noul serviciu Amanet de acasă TEZAUR. Acesta este un serviciu online care vă ajută să obțineți bani pentru orice și reprezintă o soluție corectă și eficientă de a depăși nevoile financiare pe termen scurt sau termen lung, chiar din confortul casei. Împrumutul este rapid, ușor și corect și poate fi utilizat pentru achiziții, călătorii, studii, tratament, renovări și multe altele.

TEZAUR Investment Group face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din București – numit Grupul TEZAUR – și are peste 11 ani experiență pe piața serviciilor financiare.Are peste 50 de agenții deschise în capitală și peste 120 de specialiști în domeniu, care evaluează corect, în mod profesional, valoarea bunurilor din aur pentru amanet.

Acum, prin intermediul acestui serviciu, amanetarea este mai eficientă ca niciodată pentru că se poate face online, dacă există o conexiune funcțională la Internet. Deplasarea la agenția de amanet din oraș nu mai este necesară, serviciul amanet de acasă fiind cea mai rapidă alternativă la amanetul tradițional în agenții.

Pentru serviciul amanet de acasă oferit de casa de amanet TEZAUR aveți numeroase avantaje:

  
  • Împrumuturile de amanet sunt rapide, corecte, discrete și realizate din confortul casei dvs.;
  • Obțineți cel mai bun comision de pe piață și puteți amaneta oricând bijuterii, din București sau din țară;
  • Puteți estima direct pe site-ul de amanet online TEZAUR sau în aplicația TEZAUR ONLINE valoarea împrumutului pentru bijuterii din aur sau bijuterii cu diamante (inele de logodnă, brățări, cercei, coliere și altele);
  • Preluarea bunurilor din aur pentru amanet se va face gratuit, de către firma de curierat parteneră, acestea fiind depozitate apoi într-un loc securizat la agenție;
  • La firma TEZAUR primiți cel mai bun preț la amanet aur și cel mai bun comision de pe piață;
  • Banii sunt virați direct în contul dvs. bancar, după acceptarea ofertei transmise prin email.

Prin amanet online TEZAUR vă puteți gestiona contractele de amanet încheiate cu această agenție, online, în mod permanent, când doriți, direct prin contul personal de pe site.

Alte avantaje oferite de acest grup financiar nonbancar TEZAUR sunt:

  • Puteți prelungi împrumutul făcut de dvs. și  îl puteți achita online, parțial sau integral
  • Puteți reînnoi împrumutul în fiecare lună, respectând clauzele din contractul încheiat
  • Aveți posibilitatea de a rambursa împrumutul parțial sau integral, de a păstra bunurile în seiful agenției TEZAUR și de a cere un nou împrumut rapid, atunci când veți dori, iar suma va fi virată rapid pe cardul bancar personal.
  • În perioada 01-31 Octombrie 2021 puteți beneficia și de alte avantaje pentru contractele încheiate prin serviciul amanet online, ca de exemplu: veți obține un preț mai mare la gramul de aur și un Voucher Cadou cu 10% reducere la cumpărare de bijuterii din magazinul tezaurshop.ro.

Prin amanet de acasă online datele dvs. sunt stocate în servere sigure, de înaltă clasă, actualizate la zi. Când aveți nevoie de numerar rapid, nu mai este necesar să veniți la agenția din oraș, pentru a încheia un contract de amanet cu garanție. Prin urmare, puteți economisi timp, pentru că nu mai trebuie să veniți cu actul de identitate și garanția din aur (ex. monede, bijuterii, ceasuri) la agențiile din capitală. Totul se poate face online, iar la finele contractului după ce veți plăti suma convenită, veți recupera bunurile din aur lăsate în gaj la agenție.

Contractul de amanet cu garanție, la firma TEZAUR, se încheie pe o perioadă de minim 30 de zile, dar se oferă și posibilitatea de prelungire în fiecare lună.

Dacă nu rambursați la timp datoria, aveți o perioadă de grație de câteva zile, pentru achitarea sau prelungirea contractului prin plata comisionului datorat. În cazul în care nici în perioada de grație nu veți achita suma datorată din contract, atunci există riscul să pierdeți bunurile amanetate.

Agenția TEZAUR oferă și servicii de vânzare de bijuterii din aur și cu diamante și servicii de schimb valutar. De asemenea, dacă aveți bijuterii pe care doriți să le vindeți, aveți posibilitatea de a face asta aici, pe baza unui contract de o zi. Astfel puteți obține rapid bani prin vânzarea de bijuterii și obiecte din aur la această agenție, unde aurul este evaluat corect de specialiști, în funcție de puritate (14K, 18K, 22K) și gramaj.

Related posts

Cele mai bune boxe Bluetooth pe care puteți să le cumpărați chiar acum

Redacția

Maeștrii distracției – Vali Crăciunescu, Adrian Maciuca și Dan Blueman au făcut show, în Pub La Castani

Oana Cordoneanu

Cărțile creștine, un refugiu al acestor zile

Redacția
Încarcă...