NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Alți 3 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului. Bilanțul urcă la 19 decese și 94 de cazuri de infectare

Alți trei români din străinătate, din Franța și din Marea Britanie, au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilanțul deceselor în rândul românilor din diaspora ajungând marți la 19. 94 de cetățeni români din străinătate au fost depistați cu COVID-19, de la începutul pandemiei.

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 94 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus: 56 în Italia, 14 în Franța, 7 în Germania, 6 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 2 în Marea Britanie și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA, a transmis marți Grupul de comunicare strategică.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment au decedat 19 cetățeni români aflați în străinătate – 9 în Italia, 6 în Franța, 2 în Marea Britanie, unul în Germania și unul în Spania.

Asta înseamnă că în ultimele 24 de ore au murit alți 3 români din străinătate: 2 în Franța și unul în Marea Britanie.

Potrivit raportărilor oficiale, până luni muriseră 16 cetățeni români aflați în străinătate: 9 în Italia, 4 în Franța, unul în Germania, unul în Spania și unul în Marea Britanie.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Vacanţa de iarnă s-a terminat. De astăzi, elevii s-au întors la şcoală

Redacția

(Video) O femeie a fost lovită de un bărbat! Poliţiştii ieşeni au demarat cercetările pentru lovire şi alte violente

Redacția

Pensiile vor ajunge cu două zile întârziere.Poștașii sunt liberi

Redacția
Încarcă...