NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Alţi 3 copii de la Centrul Rezidenţial Sf. Andrei sunt infectaţi cu Covid

Până la acest moment, din cele 133 de recoltări s-au finalizat 80 de testări ale personalului şi beneficiarilor din acest centru, restul fiind în lucru.

Rezultatele de laborator au evidenţiat faptul că 4 persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre o angajată de la bucătăria centrului şi 3 mici beneficiari ai serviciilor sociale.

Vă reamintim că, ieri s-a prezentat la Spitalul Clinic pentru Copii “Sfanta Maria” din Iaşi, pentru sedinţa de dializă, un copil în varstă de 9 ani, beneficiar al serviciului social rezidenţial pentru copii cu handicap sever.

Conform metodologiei de supraveghere a COVID-19 pentru pacienţii asimptomatici cu imunosupresie, copilul a fost testat şi rezultatul de laborator a evidenţiat că este confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru pacientul în vârstă de 9 ani, depistat pozitiv cu noul coronavirus, s-a dispus crearea unui circuit separat şi o programare separată pentru realizarea tratamentului în cadrul Spitalului Clinic pentru Copii “Sfanta Maria”. Ancheta este în curs de desfăşurare.

TELEM

loading...
Advertisements

Related posts

Ce au scos la iveală autopsiile pacienților uciși de COVID. Medic: Constatările sunt șocante

Redacția

Etnobotanicele pot cauza dependenţă de la prima doză!

Redacția

Situaţia infectării cu coronavirus în judeţul Iași, în ultimele 24 de ore

Redacția
Încarcă...