RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Alertă de coronavirus la o grădiniţă din Iaşi. Un angajat testat pozitiv ar fi intrat în contact cu părinţii care veneau să-şi înscrie copiii

Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi a emis un comunicat în care informează că s-a confirmat un caz de infectare cu coronvirus la o grădiniţă din Iaşi, dar nu specifică unde anume, din raţiuni de confidenţialitate şi protejare a identităţii.

Se pare că este vorba despre un angajat care a avut contact atât cu părinţii care au venit să-şi înscrie copiii la grădiniţă, cât şi cu colegii săi.

Se confirmă din păcate un nou caz pozitiv cu virusul Covid 19 al unui angajat de la o grădiniță din Municipiul Iași. Din motive de confidențialitate și de protejare a identității, nu putem face public numele unității. Ni s-a confirmat însă că DSP urmează să facă ancheta epidemiologică. Din informațiile pe care le avem, respectivul a avut contact atât cu o parte dintre colegi, dar și cu foarte mulți părinți, care au venit să depună dosar pentru înscrierea copiilor la respectiva grădiniță. Dorim să atragem atenția că în situația în care lucrurile se vor complica pentru angajații din respectiva unitate, în sensul agravării sau descoperirii altor cazuri, suntem hotărâți să tragem la răspundere oficialii instituțiilor centrale care într-un mod iresponsabil au generat aceste situații. Vom reveni cu detalii despre acest caz, în momentul în care vom avea informații și despre starea de sănătate a celorlalți angajați”, precizează USLIP.

OBSERVATOR

  

Related posts

Rata de infectare crește la 15,9%. Doar 10.000 de teste făcute în ultimele 24 de ore

Redacția

Comisia Europeană va prezenta „paşaportul verde digital” pe 17 martie

Redacția

681 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore și 91 de decese. Rată de pozitivare de 2,11%

Redacția
Încarcă...