RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Alegeri amânate pentru șefia grupei patru de vânătoare Hălăucești, după ce fostul coordonator a pierdut arma

Astăzi, la sediul filialei Pașcani a Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, au fost convocați membrii grupei patru Hălăucești, cu scopul de a-și alege noul șef. Cel care coordona această grupă a trebuit să demisioneze după ce a rămas fără pușca de vânătoare. Este vorba despre Gheorghe Costan, pășcăneanul căruia arma de vânătoare i-a fost furată din mașină. Cazul nu a fost rezolvat nici până acum de polițiștii pășcăneni.

 

 La ședința de alegeri de astăzi nu s-a putut lua nici o hotărâre, datorită faptului că au fost prezenți doar 16 membrii ai grupei, din 35 cât număra ea. Alegerile se vor relua săptămâna viitoare.

  

 ”Alegerile vor fi reluate săptămâna viitoare. Fostul șef a avut un incident, iar membrii grupei au solicitat să aleagă un alt șef, ținând cont de faptul că sunt o serie de activități ce se urmează a fi desfășurate”, ne-a declarat Paul Averescu, membru al grupei.

 Fondul de Vânătoare Hălăucești se întinde pe o suprafață de 15.000 de hectare. Printre speciile ce pot fi vânate se află fazani, iepuri, căpriori și mistreți.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Mogoșești-Siret, printr-un spectacol artistic (Video)

Redacția

Fostul primar al comunei Balș a pierdut lupta cu justiția pășcăneană. Va face 3 ani de închisoare

Oana Cordoneanu

Elevii Școlii Cozmești – “mesageri ai comorii neamului românesc”, într-un proiect educațional județean

Ema Roman
Încarcă...