NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
NaționalȘtirea zilei

Al optulea deces în România: un bărbat de 70 de ani venit din Italia, deja bolnav cronic

În această dimineață a fost înregistrat al  optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus, potrivit unui anunț al Grupului strategic de comunicare. Bărbatul decedat azi (70 de ani) suferea de boli cronice și obezitate.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020.

Advertisements

Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare.

Bărbatul fost internat pe data de 19.03.2020 la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat în sectia de terapie intensivă a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Marcel Ciolacu, despre o eventuală trimitere de armament în Ucraina: ”În acest moment, România nu a luat o decizie în acest sens/ Încă nu este nevoie de intervenţia României de ajutor cu armament”

Redacția

BREAKING Ciucă: Anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare / Nu vom avea taxe noi

Redacția

Cristina Prună (USRPLUS): Se temeau unii că „vom da” gazele româneşti în Ungaria. De fapt, sunt şanse mari să luăm noi gaze de la vecinii unguri pentru consumul intern

Redacția
Încarcă...