RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Ajutoare de urgenţă pentru familii şi persoane singure, aprobate de Executiv

Guvernul a aprobat fonduri de urgență pentru familii sau persoane singure aflate în situații critice.

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare de 470.800 lei pentru 146 de familii şi persoane singure aflate în situaţii critice. Decizia a fost luată în baza anchetelor sociale efectuate de agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială.

Documentul aprobat astăzi stabileşte că 104.500 lei ajung la 21 familii şi persoane singure din judeţele Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Sălaj, Teleorman şi municipiul Bucureşti, care se află în situaţii de necesitate cauzate de incendii.

Ajutoare pentru probleme medicale grave sau situații deosebite

Totodată, 366.300 lei vor fi acordaţi pentru 125 familii şi persoane singure din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti care au probleme grave de sănătate sau se află în situaţii deosebite care pot conduce la riscul de excluziune socială.

  

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv vor fi suportate din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

BZI

Related posts

După 36 de ani de spectacole, celebra trupă Cirque du Soleil intră în faliment

Redacția

Asistentii medicali cu studii superioare vor fi incadrati la un salariu de 1870 lei

Oana Cordoneanu

Rafinării de petrol din întreaga lume se închid din cauza cererii scăzute pentru combustibil. Ce ar putea urma pentru Europa

Redacția
Încarcă...