NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

AJOFM: 108 locuri de muncă la Pașcani (DOC)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași anunță o nouă ofertă disponibilă în această perioadă la Pașcani.

Majoritatea locurilor sunt pentru studii medii. Pentru pășcănenii cu studii superioare, angajatorii oferă 4 posturi: inginer construcții civile, economist, jurist și specialist achiziții. În total, sunt oferite în această perioadă 108 locuri de muncă, atât pentru studii medii, dar și superioare.

Firmele care fac angajări: Simavex, SGD Grup Lemn, Electrotermometria, Ovimixt, HH Textile Garments, Ștefi Tex, Made Solar.

Tinerii absolvenți mai pot solicita indemnizația în valoare de 250 de lei, până la sfârșitul acestei luni. Absolvenții instituțiilor de învățământ și absolvenții școlilor speciale, în vârstă de minimum 16 ani, care în termen de 60 de zile de la absolvire se înregistrează la agențiile pentru ocuparea forței de muncă și in acest termen se angajează cu normă întreagă pentru o perioadă mai mare de 12 luni, beneficiază de o primă de inserție egală cu de 3 ori valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data încadrării (1500lei). Plata se efectuează în doua tranșe: prima după încadrare și a doua după cele 12 luni.

https://newspascani.com/wp-content/uploads/2020/07/LOCURI-DE-MUNCA-VACANTE.pdf

loading...
Advertisements

Related posts

Pășcănenii sunt de acord cu un referendum pe tema apei. Unii politicieni au promis că se implică, primarul susține că nu se impune! Spune-ți și tu părerea!

Răzvan Grecu

Principala cale de acces către satul Vascani este blocată. Angajații E-on ajung cu mare întârziere la deranjamente

Marius Parteni

De astăzi se împart ajutoarele de la UE pentru locuitorii din Sodomeni și Boșteni

Oana Cordoneanu
Încarcă...