NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Ai grijă la volan, cineva drag te așteaptă acasă!

Anul trecut, în județul Iași au avut loc 1.224 de accidente rutiere în urma cărora și-au pierdut viața 61 de persoane și au fost rănite grav 357. Șase persoane au murit în curba de la Bălțați, în două accidente rutiere.

Cel mai periculos drum din Iași rămâne tronsonul Iași – Târgu Frumos – Roman, unde au murit 12 persoane. Patru persoane și-au pierdut viața pe drumul Iași – Răducăneni și alte patru, pe Târgu Frumos – Pașcani.

Polițiștii au ridicat în 2019 un număr de 6.000 de permise de conducere, dintre care 500 au fost pentru consum de alcool la volan, 2.400 de permise pentru viteză. De altfel, polițiștii au organizat peste 200 de acțiuni pe drumurile din Iași.

Anul trecut, voluntarii Asociației WorldStreet au participat la 52 de acțiuni realizate în comun cu poliția rutieră Iași. Acțiunile au fost pentru depistarea șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice.

sursa Asociația Wordstreet

Advertisements
Loading...

Related posts

O studentă s-a legat la ochi, a lăsat un bilet de adio şi a sărit pe geam

Redacția

Șeful CJ trimite controale pe DJ 208 pentru a depista camioanele supraîncărcate ce transportă agregate din balastiere

Marius Parteni

Un adolescent din județul Iași și-a omorât tatăl din greșeală. I-a înfipt un cuțit în picior, secționându-i artera femurală

Redacția
Încarcă...