NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Social

Aglomerație mare în piețele din Pașcani! S-a intervenit cu măști și formulare!

Deși îndemnul național, dar și mondial, este de a sta în case, pășcănenii s-au înghesuit în această dimineață în piețele din municipiu. Mulți dintre ei erau fără măști de protecție, deși purtarea acestora este obligatorie în județul Iași, iar alții nu aveau asupra lor declarația pe proprie răspundere care să ateste scopul deplasării.

Noroc cu cei din adminstrația piețelor care au demarat sub tutela Primăriei, în această dimineață, o campanie de informare și distribuire de măști de protecți și formulare pentru declarațiile pe propria răspundere a celor ce au ieșit la cumpărături.

„Astăzi, șeful Administrației Piețelor a desfășurat o Campanie de informare și distribuire de măști și declarații în rândul cetățenilor care au venit în cele două piețe agroalimentare din Municipiul Pașcani. Astfel, au fost împărțite peste o sută de măști de protecție și declarații pe propria răspundere persoanelor venite la cumpărături. Acțiunea s-a axat în special pe cetățenii vulnerabili ce nu purtau măști în incinta piețelor. De asemenea, au fost îndrumați și cum să completeze declarația” se arată într-un comunicat de presă.

Menționăm că, zilnic în cele doua piețe, se dezinfectează cu soluții pe bază de clor, la intrările din cele două locații fiind montate dispozitive pentru dezinfectarea mânilor, iar în cele două hale de lactate au fost amplasate preșuri cu clor.

Conform Ordonaței Militare nr 8, Art.3 – (1) piețele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgență, strict pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

loading...
Advertisements

Related posts

Oferta locurilor de muncă disponibile în Pașcani, în perioada 18.04.2018-25.04.2018 (DOC)

Oana Cordoneanu

Zece elevi din Todirești au făcut analize la Spitalul Municipal Pașcani, pentru că îngrijitorul din școală are TBC. Un singur elev a fost trimis la Iași pentru investigații suplimentare

Oana Cordoneanu

Interviu cu Ioana Hera:”Nu vă lăsați dezamăgiți ușor, nu pierdeți speranța. Încercați să aduceți cu adevărat schimbarea, în special în politică”

Teona Gherasim
Încarcă...