NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Agenții economici din piața deal au venit la Primărie. Proiectul ce viza o serie de modificări a fost amânat

Proiectul privind includerea în platoul pieței a străzii care tranzitează piața deal, a fost amânat prin vot. El urmează să fie analizat într-o ședință viitoare. Agenții economici amenințați cu mutarea au venit astăzi la Primărie pentru a primi explicații.

 

 

Proiectul a fost amânat după intervenția consilierului Marius Pintilie. El a propus ca doar o parte din stradă să fie ocupată de chioșcuri, iar pe cea din fața halei să fie amenajată o parcare. Propunerea liberalilor a fost îmbrățișată  de toți consilierii.Administrația locală urmează să realizeze noi măsurători și să corecteze proiectul. O altă propunere a fost aceea de a se realiza un studiu prin care să fie organizată activitatea în piețe astfel încât să se țină cont de recomandările I.S.U.

Înainte de ședința legislativului local un grup de agenți economici din piața deal au venit la Primărie pentru a afla intențiile executivului. Ei au discutat pe holul instituției cu consilierii Vasile Haldan și Marius Pintilie, care le-au explicat intențiile șefilor Primăriei și poziția pe care o vor adopta la vot.

Agenții economici nu au mai intrat în sală după răspunsurile primite.        

 

 

Advertisements

Related posts

Administrația locală va amplasa 100 de bănci și 50 de coșuri de gunoi pe raza municipiului

Răzvan Grecu

Focar de rabie in Siretel. S-a instituit carantina

Redacția

Taximetriștii sunt chemați la Primărie pentru actualizarea bazelor de date

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site