NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Agenții economici din Pașcani și zonele învecinate, care caută forță de muncă, sunt invitați la Bursa Locurilor din Stolniceni Prăjescu

Centrul Diecezan Caritas Iași vă adresează invitația de participare la Bursa locurilor de muncă care se va desfășura vineri, 31 ianuarie 2020, în intervalul 11.00-15.00, la Casa Tineretului din comuna Stolniceni Prăjescu, județul Iași.

Participarea la târg este gratuită.De asemenea vă punem la dispoziție toate elementele necesare participării la un eveniment de acest profil: stand expozițional cu toată logistica aferentă (mese, scaune, instalație electrică, suport în montarea în cadrul spațiului a echipamentelor și materialelor de promovare), dar și servicii de catering.

Evenimentul beneficiază de promovare locală în cele două sate din comuna Stolniceni Prăjescu, județul Iași, prin bannere, afișe, flyere, social media, tv.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului ACTIV-Acțiuni Comunitare pentru Toți-Incluziune pentru Viitor, cod proiect POCU/140/4/2/115059, în cadrul căruia au fost sau urmează imediat să fie formate persoane din comunitate pentru următoarele ocupații: îngrijitoare bătrâni la domiciliu, infirmiere, tehnicieni maseuri, confecționere, tâmplari universali, șoferi cat. B, șoferi cat. C, C+E; îngrijitoare copii, cofetari-patiseri, bucătari, lăcătuși, strungari, sudori.

Proiectul, implementat în perioada 12.02.2018-11.02.2021, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se derulează pe o perioadă de 36 de luni, având un buget total de 18.994.145,70 lei, din care 16,145,023.85 lei valoare nerambursabilă UE.

Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă dezvoltarea și implementarea de măsuri integrate, prin activități specifice reducerii riscului de sărăcie și excluziune socială, pentru un număr de 560 persoane din comunitatea marginalizată (non roma), comuna Stolniceni Prăjescu, județul Iași. Parteneri în cadrul acestui proiect sunt: Asociația GipsyEye, Primăria comunei StolniceniPrăjescu și Școala Gimnazială Cozmești.

Pentru confirmarea participării sau pentru obținerea unor detalii suplimentare care să vă ajute în concretizarea deciziei vă rugăm să contactați producătorul evenimentului, firma SC B2B Agency SRL, la numărul de telefon 0742 047 829 sau pe adresa de e-mail b2b@b2bagency.ro, persoană de contact Laurențiu Stratan.

Mai multe informaţii privind acest proiect puteţiobţine la telefon: 0232-210085 sau e-mail: contact@caritas-iasi.ro. Persoană de contact: Mariana Ursan, manager proiect.

Advertisements
Loading...

Related posts

Investiții mari într-o comună arondată municipiului Pașcani

Redacția

Festivalul de Datini “Alexandru Vasiliu – Tătăruși” (Galerie Foto și Video)

Marius Parteni

Întâlnire cu fiii satului, la Miroslovești: diplome de onoare, lansarea unui album monografic, muzică și dansuri populare

Oana Cordoneanu
Încarcă...