NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Află detalii despre singurul magazin din Pașcani unde se vând steaguri tricolore și produse cu însemnele naționale și despre vizita unui „client” nepoftit care a ajuns până la urechile edilului (GALERIE FOTO)

În ultimii ani, odată cu exodul masiv al tinerilor noștri în afara granițelor, din ce în ce mai mulți români și-au manifestat dorința de a arbora steagul național în fața propriilor locuințe, întâlnit de obicei numai la sediile de partid sau ale instituțiilor publice. Vorbim atât de românii din țară, cât și de cei din străinătate.

 

Carmen Simion este o pășcăneancă cu un spirit civic bine dezvoltat, care a hotărât să vină în întâmpinarea acestei dorințe a oamenilor, manifestându-și în felul acesta propriul patriotism față de țara și orașul în care locuiește.

  

Este vorba despre un butic aflat pe strada „Izvoarelor”, care, începând cu data de 15 mai 2013, a început să comercializeze steaguri tricolore și alte produse cu însemnele naționale.

Un reporter Actualitatea TV a vizitat acest magazin și a rămas plăcut impresionat atât de bunăvoința gazdei cât și de evoluția afacerii de la deschiderea punctului de lucru.

Advertisements

Când intră în acest magazin, clientului îi cad prima dată ochii pe steagul României de altădată, cu însemnele regale, expus pe peretele din spatele incintei. Acest tricolor nu este de vânzare, însă doritorii pot opta pentru gama de fanioane, cu prețuri cuprinde între 7 și 20 de lei, gama de brelocuri, insigne și cocarde cu însemnele naționale, cu prețuri cuprinse între 5 și 10 lei, sau pentru gama de steaguri tricolore sau cu însemnele Uniunii Europene, cu prețuri cuprinse între 15 și 80 de lei.

Interesant de menționat e faptul că societatea în cauză are un contract de exclusivitate cu firma producătoare a acestor materiale, pentru distribuția pe întreaga zonă a Pașcaniului.

Din nefericire, de curând, administratora magazinului a avut și un vizitator nepoftit care a trecut strada în plină zi și a intrat până în incinta locației. Este vorba de un șobolan de dimensiunile unui pisoi, motiv care a determinat-o pe femeie să-i scrie un e-mail primarului Dumitru Pantazi.

Advertisements

I-am trimis un e-mail domnului primar Pantazi, în care i-am spus că dacă am să mai prind un astfel de vizitator, îl împachetez frumos și îl fac cadou, ca animal de companie, celui care se ocupă cu deratizarea municipiului Pașcani!”, a declarat Carmen Simion, administratora magazinului cu pricina. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Angajaţii de la Salubritate şi Gospodăria Comunală au curățat locuința femeii de la blocul ITP care devenise un adevărat munte de gunoaie (VEZI VIDEO)

Oana Cordoneanu

Până când mai puteți depune cereri pentru ajutorul de încălzire?

Irina Gherasim

Dorel loveşte din nou! Canalizare înfundată şi dejecţii revărsate pe o stradă din Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site