RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Aeroportul Madrid Barajas îşi reia activitatea după ninsorile abundente

Aeroportul internaţional Madrid Barajas din Spania este operaţional, cu două piste funcţionale, iar activitatea revine treptat la normal după ce zăpada depusă în urma ninsorii abundente din weekend a fost curăţată, a declarat astăzi ministrul Transporturilor, Jose Luis Abalos.

Aeroportul a fost închis sâmbătă şi duminică după ce oraşul a fost afectat de cea mai gravă furtună de zăpadă din ultimele decenii.

Şcolile din Madrid au fost închise ieri, iar unele supermarketuri au rămas fără produse proaspete, dar majoritatea curselor feroviare şi a zborurilor au fost reluate după furtuna de zăpadă care a afectat în special capitala şi alte câteva regiuni.

Furtuna, care a adus până la 50 de centimetri de zăpadă în Madrid, a zădărnicit eforturile Spaniei de a spori ritmul programului de vaccinare împotriva noului coronavirus, în contextul creşterii numărului cazurilor de infectare.

  

Un lot nou de vaccinuri care trebuia să aterizeze în Madrid a fost direcţionat astăzi către Vitoria, în nordul ţării, însă autorităţile au indicat că vaccinările în centrele de îngrijire şi spitale au continuat conform planificării.

radio iasi

Related posts

Val de căldură în ţările nordice, unde s-au înregistrat 35 de grade. Arctica se încălzeşte de trei ori mai repede decât restul planetei

Redacția

VIDEO| Prințul Harry, încă afectat de moartea mamei sale: „Au urmărit-o până la moarte. Istoria se repeta” / Adevăratul motiv pentru care s-a retras din familia regală

Redacția

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, candidat la stand-up comedy: ”Nu înțelegem pe deplin ce vrea partea ucraineană”

Redacția
Încarcă...