NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Aeroportul Madrid Barajas îşi reia activitatea după ninsorile abundente

Aeroportul internaţional Madrid Barajas din Spania este operaţional, cu două piste funcţionale, iar activitatea revine treptat la normal după ce zăpada depusă în urma ninsorii abundente din weekend a fost curăţată, a declarat astăzi ministrul Transporturilor, Jose Luis Abalos.

Aeroportul a fost închis sâmbătă şi duminică după ce oraşul a fost afectat de cea mai gravă furtună de zăpadă din ultimele decenii.

Şcolile din Madrid au fost închise ieri, iar unele supermarketuri au rămas fără produse proaspete, dar majoritatea curselor feroviare şi a zborurilor au fost reluate după furtuna de zăpadă care a afectat în special capitala şi alte câteva regiuni.

Furtuna, care a adus până la 50 de centimetri de zăpadă în Madrid, a zădărnicit eforturile Spaniei de a spori ritmul programului de vaccinare împotriva noului coronavirus, în contextul creşterii numărului cazurilor de infectare.

  

Un lot nou de vaccinuri care trebuia să aterizeze în Madrid a fost direcţionat astăzi către Vitoria, în nordul ţării, însă autorităţile au indicat că vaccinările în centrele de îngrijire şi spitale au continuat conform planificării.

radio iasi

Advertisements

Related posts

Român prins când îşi conducea maşina având o alcoolemie record

Redacția

Scoţia este prima ţară din lume care distribuie absorbante gratuite

Redacția

O mașină a intrat pe trotuar în Londra și a lovit mai mulți pietoni

Redacția
Încarcă...