NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Adomniţei aduce consilierii judeţeni la Hălăuceşti. Urmează Paşcaniul, Târgu Frumos, Hârlău şi Răducăneni

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean (CJ) va avea loc pe 26 septembrie, la Hălăuceşti, fiind prima şedinţă de acest gen organizată în teritoriu. Decizia a fost luată de către preşedintele CJ Cristian Adomniţei care, înainte de şedinţă, va participa şi la o întâlnire cu primarii din zona respectivă. Aceştia vor prezenta conducerii CJ stadiul proiectelor aflate în derulare, proiectele pe care intenţionează să le iniţieze, precum şi problemele cu care se confruntă în activitatea zilnică.

„Am luat decizia de a organiza şedinţa CJ la Hălăuceşti întrucât această comună este un model de dezvoltare durabilă. Mi-aş dori ca exemplul comunei Hălăuceşti să fie urmat şi de restul localităţilor din judeţ. Nu ştiu câţi oameni din municipiul Iaşi au fost acolo, dar pot să vă spun că se cunoaşte mâna de gospodar a primarului”, a spus Cristian Adomniţei.

Adomniţei a mai anunţat că şedinţe CJ vor mai fi organizate şi la Paşcani, Târgu Frumos, Hârlău sau Răducăneni. La eveniment au fost invitaţi să participe primarii din comunele Oţeleni, Butea, Al. I. Cuza, Răchiteni, Mirceşti, Hălăuceşti, Mogoşeşti – Siret, Stolniceni – Prăjescu, Ciohorăni şi Mirosloveşti.

Advertisements
  

Ulterior şedinţei CJ va avea loc şi Adunarea Generală a Acţionarilor ARSACIS (Asociaţia Regională a Serviciilor de Apă Canal Iaşi). Tot pe 26 septembrie, conducerea CJ va efectua o vizită de lucru şi pe traseul DJ208 Neamţ – Iaşi – Suceava şi pe cei trei kilometri care nu au fost incluşi în proiectul iniţial.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Școlile din Sirețel își vor primi copiii în locații modernizate!

Marius Parteni

Festivalul Folcloristica, în acest weekend la Ruginoasa

Irina Gherasim

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice în Stolniceni-Prăjescu. Tombolă cu premii

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site