RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Adomniţei aduce consilierii judeţeni la Hălăuceşti. Urmează Paşcaniul, Târgu Frumos, Hârlău şi Răducăneni

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean (CJ) va avea loc pe 26 septembrie, la Hălăuceşti, fiind prima şedinţă de acest gen organizată în teritoriu. Decizia a fost luată de către preşedintele CJ Cristian Adomniţei care, înainte de şedinţă, va participa şi la o întâlnire cu primarii din zona respectivă. Aceştia vor prezenta conducerii CJ stadiul proiectelor aflate în derulare, proiectele pe care intenţionează să le iniţieze, precum şi problemele cu care se confruntă în activitatea zilnică.

„Am luat decizia de a organiza şedinţa CJ la Hălăuceşti întrucât această comună este un model de dezvoltare durabilă. Mi-aş dori ca exemplul comunei Hălăuceşti să fie urmat şi de restul localităţilor din judeţ. Nu ştiu câţi oameni din municipiul Iaşi au fost acolo, dar pot să vă spun că se cunoaşte mâna de gospodar a primarului”, a spus Cristian Adomniţei.

Adomniţei a mai anunţat că şedinţe CJ vor mai fi organizate şi la Paşcani, Târgu Frumos, Hârlău sau Răducăneni. La eveniment au fost invitaţi să participe primarii din comunele Oţeleni, Butea, Al. I. Cuza, Răchiteni, Mirceşti, Hălăuceşti, Mogoşeşti – Siret, Stolniceni – Prăjescu, Ciohorăni şi Mirosloveşti.

  

Ulterior şedinţei CJ va avea loc şi Adunarea Generală a Acţionarilor ARSACIS (Asociaţia Regională a Serviciilor de Apă Canal Iaşi). Tot pe 26 septembrie, conducerea CJ va efectua o vizită de lucru şi pe traseul DJ208 Neamţ – Iaşi – Suceava şi pe cei trei kilometri care nu au fost incluşi în proiectul iniţial.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Scriitoarea Ana Blandiana în vizită la Mircești (FOTO)

Redacția

Expoziție inedită pe holurile Primăriei Heleșteni

Oana Cordoneanu

Arestat după un incident cu urmări şi suferinţe grave! Iată motivarea judecătorilor

Marius Parteni
Încarcă...