RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Adolescenta reținută în Târgu Jiu, după ce a bătut o altă fată, lăsată în libertate

Tânăra de 14 ani reținută de polițiști, după ce a apărut într-o înregistrare video lovind și umilind o fată de 13 ani, a fost lăsată în libertate. Ea a fost pusă sub control judiciar, fiindu-i interzis să părăsească țara sau să ia legătura cu alte persoane implicate în acest caz.

Una dintre cele patru fete care au fost filmate în timp ce lovesc cu sălbăticie o copilă din Târgu Jiu a fost plasată sub control judiciar pentru 30 de zile.

Fata este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Luni, ea fusese reţinută pentru 24 de ore, în timp ce părinții agresoarelor au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

  

Faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 41 şi 52 de ani şi o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, părinţii tinerilor implicaţi în evenimentul din data de 5 septembrie, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice“, a precizat IPJ Gorj.

Reamintim că IPJ Gorj a demarat încă de duminică o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care o adolescentă este bătută de alte patru fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, care are loc la Târgu Jiu.

Menţionăm că imaginile sunt extrem de violente şi nu pot fi prezentate în acest articol.

În imagini, victima este în genunchi, în timp alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ. În tot acest timp, un băiat filmează şi comentează scena.

observator

Related posts

POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ

Redacția

Bărbat din Hărmănești depistat în trafic fără a deține permis de conducere. Circula cu unul fals

Redacția

Bacău: Elevul care şi-a băgat cu capul în vasul de toaletă colegii, reţinut de poliţişti

Redacția
Încarcă...