RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PolițieSocial

Adolescent de 15 ani din Iași, dispărut. A plecat de la locul de muncă al tatălui său, dar nu a ajuns acasă

Un băiat de 15 ani este căutat de poliţiştii din judeţul Iaşi, după ce a plecat de la locul de muncă al tatălui său, dar nu a ajuns acasă.

„La data de 24 martie 2024, Secţia nr. 6 Poliţie Iaşi a fost sesizată de către un bărbat, de 52 de ani, cu privire la faptul că minorul SAMSON SEBASTIAN ILIE, de 15 ani, a plecat de la locul de muncă al tatălui, din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit”, a transmis, duminică, IPJ Iaşi.

Poliţiştii au precizat şi semnalmentele băiatului: 180 cm, 80 kg, ten deschis, păr şaten, tuns scurt, uşor ondulat, ochi negri.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastru, blugi de culoare negri şi adidaşi de culoare roşu cu şireturile desfăcute.

  

„Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112”, au transmis poliţiştii.https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/adolescent-de-15-ani-din-iasi-disparut-a-plecat-de-la-locul-de-munca-al-tatalui-sau-dar-nu-a-ajuns-acasa.html

Related posts

Fetele din centrul de plasament care s-au drogat au nevoie de psihiatru

Redacția

Minoră, sex cu 100 de şoferi într-un an şi jumătate pe DE 583, la Strunga

Redacția

Telefonul Vârstnicului, prima linie telefonică naţională, gratuită şi confidenţială dedicată seniorilor din România

Redacția
Încarcă...