NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administratorul public pune gaz pe foc pe subiectul loturi pentru case:”Nu am stat noi și am verificat în parte, hârtie cu hârtie”

Primarul Dumitru Pantazi dă vina pe membrii comisiei care au analizat dosarele pentru repartizarea loturi de teren în vederea construirii de locuințe, după concluziile prezentate de consilierii liberali pe acest subiect. Declarația dată astăzi de unul din membrii comisiei întărește afirmațiile liberalilor.

  Invitat într-o emisiune la televiziunea sa favorita, edilul local a spus că responsabilitatea întocmirii listei de beneficiari revine comisiei. Declarațiile vin după anunțul celor din PNL care au verificat dosarele tuturor solicitanților de teren și au constat o serie de abateri.

 Într-o conferință de presă organizată vineri, consilierii PNL au susținut că intenționat s-a omis solicitarea unui act celor care au despus cerere, dar o parte dintre aceștia au primit acasă scrisoare de la Primărie. Liberalii consideră că atribuirea loturilor s-a făcut după bunul plac al edilui local.

  

 În emisiunea unde a participat, Pantazi a spus:”Responsabilitatea analizei dosarelor și deciziilor aparține membrilor comisiei. Probabil au fost dosare incomplete”.

 Președintele comisiei de analiză a dosarelor este viceprimarul Gabriela Nedelcu.”Nu știu ce anume a afirmat domnul primar, nu eram în zonă când a fost emisiunea. Nu pot face precizări. Dacă vom avea un punct de vedere referitor la cele spuse de consilierii PNL, vă voi contacta”, a spus viceprimarul Nedelcu.

 Printre membrii comisiei se numără și administratorul public Gică Zanet. ”Președinte este doamna viceprimar. Am  fost în comisie, am văzut dosarele dar nu mi s-a părut nici o exagerare. Nu am stat noi și am verificat în parte hârtie cu hârtie. S-a luat fiecare dosar, s-a arătat că s-au trimis hârtii. Ne-am întâlnit, am văzut dosarele, au stabilit punctajul cei care sunt de specialitate. Stăm fiecare să citim fiecare dosar în parte. Au venit domnii liberali, le-au citit. Nu e nici o problemă”, a susținut Zanet.

 Din comisie mai fac parte Ciprian Pintilie – consilier local, Vasile Leahu și Gheorghe Coteț Chiperi, funcționari în cadrul Primăriei.   

 Declarația administratorului public adâncește și mai mult misterul asupra modului în care au fost repartizate loturile și modul cum s-a făcut analiza dosarelor.

Advertisements

Related posts

Propunere pentru suplimentarea panourilor de baschet în Parcul Peștișorul

Marius Parteni

Directorul Eco Salubritate SA a făcut publice sumele de plată în urma proceselor pierdute cu angajații! Societatea nu are bani să plătească. Ursu nu vrea să achite sumele din propriul buzunar! (DOC)

Răzvan Grecu

Utilaje stricate la Eco Salubritate. Angajații vor lucra în două schimburi

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site