NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Administraţia Străzilor ar urma să pună la dispoziţie spaţiile pentru amplasarea a 40 de staţii de încărcare pentru vehiculele electrice, până la sfârşitul anului 2025 / Investiția va costa 3,2 mil. lei, majorată suplimentar cu un milion din cauza majorării preţurilor

Consiliul General al Municipiului Bucureşti dezbate, în şedinţa de joi, două proiecte de hotărâre care vizează dezvoltarea reţelei de staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice, informează News.ro.

Unul dintre proiecte vizează încheierea unui protocol prin care Administraţia Străzilor să pună la dispoziţie spaţii în care Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti va amplasa 40 staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice. Cel de-al doilea proiect vizează aprobarea unui regulament privind amplasarea staţiilor de încărcare a autovehiculelor electrice.

Consilierii generali al Capitalei sunt aşteptaţi să aprobe joi împuternicirea Administraţiei Străzilor în vederea încheierii unui Protocol de Colaborare cu Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti S.A. privind implementarea „Proiectului pilot privind dezvoltarea infrastructurii pentru încărcarea autovehiculelor electrice şi hybrid plug-in în parcările publice din patrimoniul Municipiului Bucureşti”.

Protocolul prevede ca Administraţia Străzilor să pună la dispoziţie 40 de spaţii, până la sfârşitul anului 2025, în care Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti va amplasa tot atâtea staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Advertisements
Advertisements
  

„Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti S.A informează că are în derulare un astfel de proiect, fiind demarată procedura de achiziţie a 40 de staţii pentru încărcarea maşinilor electrice, proiect ce face parte din strategia Smart CITY,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Presa: Macron nu a vrut să-şi facă un test PCR înaintea întâlnirii cu Putin, care l-a ţinut la distanţă

Redacția

Digi24. VIDEO. CTP: A încolțit acum această idee: dar nu e mai bine, domnule, în dictatură?

Redacția

Pfizer a semnat un acord pentru a facilita accesul global la pastila sa anti-Covid-19

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site