NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Adevărul despre dezinfectantul ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Ce s-a întâmplat de fapt

Locuitorii unei comune din Timiș au avut parte de o surpriză atunci când au desfăcut pachetele cu dezinfectant și măști primite gratuit de la primărie. Au descoperit că sub ambalajul tubului de gel igienizant scrie, de fapt, altceva. Unii au crezut că au primit cremă pentru picioare sau, și mai rău, gel împotriva hemoroizilor, conform etichetei. Producătorul a venit însă cu o explicație.

S-a întâmplat în localitatea Sânpetru Mare, unde câțiva oameni au dezlipit eticheta de pe tuburile cu dezinfectant. Sub plasticul care indica faptul că în acele tuburi se află gel dezinfectant erau alte etichete. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și s-au viralizat.

Firma care a produs gelul dezinfectant a venit cu precizări, după apariția imaginilor pe Facebook: a explicat că exista o cerere foarte mare pentru gel dezinfectant pe piață, așa că s-a grăbit să-l producă și a folosit ambalajele pe care le avea la dispoziție în depozitul firmei, în acel moment, pentru a putea livra mai repede produsul.

Compania mai spune că tuburile nu fuseseră folosite și erau sterilizate, doar au fost reetichetate de urgență pentru a putea distribui gelul dezinfectant.

digi24

Advertisements

Related posts

Lista pe judeţe a cazurilor de coronavirus în România, 30 iulie 2020

Redacția

Zeci de călugări de la Mănăstirea Putna au fost internaţi în Spitalul Suceava cu simptome de COVID-19

Redacția

Amenzi de până la 2500 de lei pentru această greșeală banală! Ce sancțiuni rămân în continuare în vigoare, după 1 iunie 2020

Redacția
Încarcă...