RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Activități prilejuite de Ziua Copilului, în piațeta Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”

Ca în fiecare an, de 1 Iunie, Primăria Pașcani în colaborare cu Casa Municipală de Cultură organizează un evenimentul dedicat copiilor din comunitatea locală.

Teatru, desene pe asfalt, concurs de graffiti, dar și un program muzical se află pe lista activităților din această zi specială pentru copii.

„Desene pe asfalt în  Piațeta ,,Mihail Sadoveanu” la care vor participa copiii cu vârstă preșcolară și ciclul primar în intervalul orar 10.00- 12.00. Înscrierea între ora 9.00-10.00.

În Piațeta ,,Mihail Sadoveanu” în intervalul orar 10.00-12.00  va avea loc concursul de graffiti – Copilăria văzută prin ochi de copil (participă tineri cu vârsta de max. 19 ani) urmat de teatru pentru copii cu piesa ,,Nică & D-l Goe” susținut de actorii Teatrului Tomis din Constanța în intervalul orar 12.00-13.00. 

  

În același spațiu începând cu ora 13.00 va avea loc un program artistic realizat de Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu cu participarea solistei  Luminița Vologa – de la Teatrul ,,Nae Leonard” din Galați, soliști instrumentiști de la Fanfara Trubadurii al Casei Municipale de Cultură ,,Mihail Sadoveanu’’ din Pașcani , solista Maria Oprea și membrii Clubului Dream Dance Pașcani.

Manifestarea se va încheia cu premierea concursului de desene pe asfalt și de graffiti”, se arată într-un comunicat transmis de Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

Reamintim că, tot de Ziua Copilului, la Biblioteca Municipală „Leonard Gavriliu” va avea loc un concurs de desene.

Related posts

„Sunt aici”, agregatorul femeilor din Iași care se susțin real. Ambasadoare pe diferite domenii de activitate și puternic ancorate în comunitate

Redacția

O săptămână plină cu evenimente inedite, la Palas: seri de film, stand-up comedy și alte surprize

Redacția

Ansamblul folcloric din Heleșteni va participa la un festival desfășurat la Iași

Redacția
Încarcă...