NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Activități cercetășești la Liceul Teoretic „Miron Costin”

Elevii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” au desfășurat astăzi, începând cu ora 11.00, mai multe activități cercetășești de socializare prin joc. Vorbim de un program de divertisment prin jocuri, desfășurat pe parcursul a 2 ore, menit să dezvolte coeziunea dintre elevi, în afara orelor de clasă.

Un exemplu de asemenea joc este „optul buclucaș”, în care tinerii trebuiau să-și pună în valoare atenția și abilitățile fizice în cadrul unui slalom printre ostacole. 

Elevii prezenți la activitățile cercetășești au fost în număr de aproximativ 50, începând cu clasele a VII și până la clasa a X-a. Aceștia au fost ghidați îndeaproape de eleva Georgiana Turcu, din clasa a IX-a E, membră a Organizației „Cercetașii României” din anul 2009.    

  

Evenimentul fusese inițial programat să aibă loc în curtea școlii, însă datorită condițiilor meteo nefavorabile din cursul dimineții, profesorul coordonator, Dana Lupuleasa împreună cu elevii, au hotărât să mute activitățile în sala de sport.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pășcănenii sunt așteptați la ștrandul municipal să descopere beneficiile înotului

Teona Gherasim

Reconstrucţia Ecologică în Europa. Proiect la altitudine în munții Macedoniei, la care a participat și un grup de elevi de la Sadoveanu

Redacția

Şcoala cu termopane, dar fără uşă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site