NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acțiuni de dezinfecție și reparații în hala din piața vale! Zece zile activitatea va fi suspendată

Hala din piața vale va fi închisă timp de zece zile pentru lucrări de curățenie și întreținere. Anunțul a fost făcut astăzi în conferința de presă de la sediul Primăriei de viceprimarul Cristian Rățoi.

Perioada în care activitatea va fi sistată urmează să fie anunțată. Viceprimarul Rățoi a precizat că au fost purtate discuții cu agenții economici. Cel mai probabil hala va fi închisă în luna februarie.

„Vrem să facem o curățenie generală. Să dezinfectăm locația așa cum impun măsurile în această perioada de pandemie. Trebuie să facem și reparații la această clădire, sunt probleme vechi. Îi asigurăm pe agenții economici că nu își vor pierde locurile, așa cum se vehiculează”, a explicat Cristin Rățoi.

Pe perioada cât activitatea va fi suspendată agenții economici vor fi scutiți de la plata chiriei. Subiectul va fi dfiscutat într-o ședință de Consiliul Local, după ce va fi stabilită perioada de intervenție.

  

După hala din vale va urma zona cu platoul unde sunt tarabele și chioșcurile producătorilor agricoli și ai celorlalți comercianți.

Advertisements

Related posts

Deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Paşcani, ediţia 2017! Prezenţă mai slabă decât în anii trecuţi

Ema Roman

Lobby făcut de fostul consultant politic al lui Dumitru Pantazi pentru convențiile individuale propuse de ApaVital (DOC)

Marius Parteni

Posturi de şefi, libere, la Protecţia Mediului, Spitalul Militar sau DSP

Redacția
Încarcă...