NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune pe linia prevenirii actelor de violență și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică la Ruginoasa

Polițiști ai Poliţiei Municipiului Paşcani, Secţiei 6 Poliţie Rurală şi a posturilor de poliţie arondate au acţionat pe raza comunei Ruginoasa, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, a faptelor cu violenţă, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zonele de agrement, baruri şi discoteci, precum şi pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de încălcare a normelor la regimul circulaţiei rutiere.

Cu această ocazie, sâmbătă 20 decembrie, au fost verificate 5 unități comerciale, 22 de autovehicule controlate, 17 persoane legitimate și aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2080 lei.

 Polițiștii au acționat și pe raza orașului Hârlău și a comunelor limitrofe. Activitățile s-au desfășurat în zilele de 20-21 decembrie, în intervalul orar 18:00 – 02:00. Polițiștii din Hârlău au acționat împreună cu reprezentanți ai IJJ Iași și polițiilor locale. Au fost verificate 18 baruri și 7 societăţi comerciale, 85 de persoane legitimate, 64 de autovehicule și 16 căruțe controlate. Au fost aplicate 31 de sancțiuni în valoare de 12.240 lei. Exemplu : G. Culiță, de 30 ani și C. Vasile, de 23 de ani, ambii din comuna Ceplenița au fost depistaţi pe raza satului Pîrcovaci, în timp ce transportau material lemnos cu atelaje hipo fără documente de transport şi provenienţă. Faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Lg. 171/2010 cu amendă în valoare de 2000 lei fiecare şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos în cantitate de 1,950 metri cubi.

  

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Ardea cablu pe domeniul public pentru a vinde cupru

Răzvan Grecu

Un șofer din Lespezi a rămas fără permis de conducere în urma unei depășiri neregulamentare

Oana Cordoneanu

Proiect: înghețarea salariilor bugetarilor, punctul de amendă tot 145 lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site