NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune la Paşcani, pentru prevenirea faptelor comise cu violenţă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, în special a faptelor cu violenţă, prevenirea evenimentelor rutiere cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în noaptea de 10/11 ianuarie.

Au fost vizate 4 zone de acţiune, fiind controlate 9 baruri şi discoteci. Au fost coduse la sediul poliţiei pentru verificări 2 persoane. Au fost verificaţi 6 paznici. Au fost avertizate 5 persoane. Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, dintre care 2 la Legea 61/1991, 2 conform O.U. G. 195/ 2002. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 1500 lei

• Exemple :
1. C. Neculai, de 53 de ani, din municipiul Paşcani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal la domiciliu, tulburând ordinea şi liniştea publică a locatarilor din bloc. Acesta a fost sancţionat conform Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 500 lei.

2. I. Iulius, 30 ani , domiciliat în comuna Hărmăneşti, a fost depistat pe raza municipiului Paşcani conducând autoturismul, fără a purta centura de siguranţă. Acesta a fost sancţionat conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 195 lei.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Amendaţi pentru că au rupt trandafiri de pe domeniul public

Ema Roman

Perchezitii in Pascani la o retea de contrabanda cu tigari

Redacția

Laptop furat din Gara Pașcani și vândut pe două țigări și o cafea

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site