NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune în traficul rutier din judeţul Iaşi pentru depistarea vitezomanilor . Șofer prins în comuna Moțca cu 107 km/h

Duminică, 4 ianuarie, în intervalul orar 15:00-18:30, având în vedere planul de acţiune al Serviciului Rutier, pentru combaterea primelor trei cauze generatoare de producere a accidentelor rutiere grave, precum şi creşterea valorilor traficului rutier pe majoritatea căilor de acces, înspre şi dinspre zonele turistice, pentru asigurarea fluenţei în deplasarea autovehiculelor pe drumurile publice, poliţiştii Serviciului Rutier  au organizat şi desfăşurat acţiuni punctuale, în sistem integrat, pe drumurile naţionale şi europene din judeţ, pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

A fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate    142 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.719 lei, dintre care 80 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 62 pentru alte abateri. Au fost reţinute în vederea confiscării 7 permise de conducere, dintre care  3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Exemple:

 1.M. Petrică, de 48 ani din mun. Suceava, în timp ce conducea un auto pe DN 2, în localitatea Moţca, a fost depistat de aparatul radar circulând cu viteza de 107 km/h, viteza legală admisă fiind limitată la 50 km./h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877 lei, conform O.U.G. nr. 195/2002, iar ca măsură complementară permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 zile.

2.T. Valeriu, de 38 ani, din com. Scobinţi, jud. Iaşi, a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un auto pe DJ 281 , în localitatea Sticlăria, com. Scobinţi. În urma testării alcooscopice a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877  lei, conform O.U.G. nr. 195/2002, iar ca măsură complementară permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 zile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Dosar penal pentru că a distrus oglinda şi geamul unei maşini parcate pe o stradă din Paşcani

Ema Roman

Lovit de tată cu ciocanul în cap

Oana Cordoneanu

Bărbat din Ruginoasa judecat pentru că a vrut să-și omoare un amic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site