NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Acțiune de ecologizare pe traseul turistic de la tabăra Muncel. Ocolul Silvic Pașcani invită cetățenii să se alăture

Sâmbătă, 21 septembrie, de Ziua Curățeniei Naționale, și Ocolul Silvic Pașcani se alătură acțiunii de implicare civică “Let`s Do It, România!”.

Acțiunea de ecologizare va incepe la orele 15:00, pe zona traseului tematic, din Pădurea Călugăra,sat Muncelu de Sus, comuna Mogoşeşti-Siret. Aceasta va fi făcută de elevi de la Școala Muncelul de Sus, impreuna cu profesorul Ioan Andrei Grozavu.

Sunt așteptați toți cei care asumă un spirit civic și responsabil, acțiunea având ca scop și educarea populației pentru un comportament responsabil față de mediu!

Evenimentul este organizat la nivel național de Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului ,Ministerul Apelor și Pădurilor, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate  și Asociația LET’S DO IT, ROMANIA!.

loading...
Advertisements

Related posts

Amprentă, poză și CIP obligatoriu. Când ne schimbăm buletinele

Redacția

Aproape 400 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor și amenzi de 22 de milioane de lei

Redacția

DOCUMENT Ordonanța Militară 4: Amenzi uriașe, de 20.000 lei, pentru nerespectarea ordonanțelor militare/ Avertisment pentru șefii spitalelor: Pacienții nu pot fi refuzați la internare pe motiv că nu sunt confirmați pozitiv

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site