NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune amplă organizată de polițiștii din Târgu Frumos: un bărbat a rămas fără permis din cauza vitezei

Un bărbat a fost sancționat fiindu-i reținut permisul de conducere pentru că a fost prins în timp ce conducea un autoturism în localitatea Bălțați cu viteza de 124 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h.

 

Acesta a fost depistat în noaptea de 24 spre 25 august de către polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos și Poliția Orașului Târgu Frumos. Oamenii legii au demarat o acțiune pe raza de competență pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii polițiștii au sancționat un bărbat din comuna Lungani cu amendă în cuantum de 400 de lei pentru că a provocat scandal într-un loc public și a a dresat injurii alor persoane.

Totodată, oamenii legii au controlat patru agenți de pază, au verificat șapte societăți comerciale, au oprit pentru control 35 de autovehicule și au legitimat 65 de persoane. În urma verificărilor au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 8.400 de lei.

loading...
Advertisements

Related posts

Accident spectaculos la Muncelul de Sus, după ce o mașină a lovit un cap de pod

Marius Parteni

REȚEA de falsificatori de euro, ANIHILATĂ la Târgu Frumos

Redacția

Băgat în spital de un şofer cu o alcoolemie de 0,94 mg/alcool pur în aerul expirat

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site