RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acord de cooperare semnat în spatele ușilor închise!

Sediul Primăriei Pașcani a găzduit astăzi întâlnirea dintre reprezentanții municipalității și cei din orașul Ialoveni- Republica Moldova. Evenimentul a  fost făcut public printr-o postare pe pagina de facebook. 

Primarul Municipiului Pașcani și cel din Ialoveni -Republica Moldova au semnat astăzi acordul de cooperare între cele două părți. “La sediul administrației locale a fost semnat Acordul de Cooperare între Municipiul Pașcani – România și Orașul Ialoveni – Republica Moldova, având în vedere că pe viitor se intenționează cooperarea celor două localități si pe plan financiar, aspect ce va întări caracterul special al relațiilor din România și Republica Moldova, în acest sens fiind aduse o serie de modificări la HCL 57/2011 și HCL 175/2016 prin proiectul de hotărâre votat la sfârșitul lunii noiembrie a.c. în cadrul Consiliului Local”, se arată în comunicatul postat.

Pantazi susține că l-a felicitat pe edilul din Ialoveni pentru câștigarea unui nou mandat de primar. “Cu ocazia prezenței, primarului din Ialoveni, Sergiu Armașu, la sediul Primăriei Municipiului Pașcani, l-am felicitat pentru câștigarea unui nou mandat și am avut discuții privind proiectele în desfășurare pentru fiecare comunitate, dar și cum să promovăm schimburile de bune practici și de experiență în domenii de interes reciproc pentru dezvoltare localităților”, mai spun reprezentanții autorității locale.

Din păcate, acest acord semnat s-a făcut în lipsa presei și reprezentanților comunității locale. Nu la fel a procedat fostul primar, Grigore Crăciunescu, atunci când a încheiat actele înfrățirii. Municipiul nostru este înfrățit cu orașul Ialoveni din 2010, însă de atunci și până în prezent s-au derulat foarte puține acțiune comune.

  

Related posts

Susțineți Unirea Republicii Moldova cu România?

Ema Roman

Începe amenajarea sensului giratoriu pe drumul Iaşi-Târgu Frumos

Redacția

Pășcănenii la audiențe:Branșamente la apă, terenuri pentru case și colectarea deșeurilor

Oana Cordoneanu
Încarcă...