RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Această femeie naște de două ori, la distanță de 14 săptămâni. Cum s-a ajuns la una ca asta

Un fenomen destul de bizar a pus interentul pe gânduri. O femeie este nevoită să nască de două ori, la o distanță de 14 săptămâni. Anunțul a fost făcut chiar de viitoarea mămică, pe platforma TikTok. Jacqueline Schumer va trebui să-și nască nou-născutul de două ori într-un interval de 14 săptămâni.

Videoclipul viitoarei mămici a strâns 3,4 milioane de vizualizări.

„Acel moment când afli că trebuie să naști la 23 de săptămâni pentru ca, copilul tău să poată fi operat la nivelul coloanei vertebrale, apoi să fie băgat înapoi în burtică, ca să poată crește încă 14 săptămâni, până când se naște din nou.”, a scris femeia în TikTok-ul ei.

Internauții au rămas șocați cu privire la acest fenomen rar întâlnit. Aceștia au lăsat o mulțime de comentarii în care păreau nedumeriți de situația viitoarei mame.

  

„Doamne, asta este adevărat?”, a scris cineva.

„Ce fac doctorii cu lichidul și cu sacul amniotic? Sunt curios.”, a întrebat un alt utilizator despre sacul plin de lichid care conține și protejează bebelușul cât timp este în uter.

Fătul, predispus la incapacități fizice

Spina bifida este un defect congenital care apare atunci când copilul este în pântec,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Două persoane au murit în urma prăbușirii unui avion, folosit în misiuni militare, într-o bază aeriană din Germania

Redacția

Două nave militare americane în Marea Neagră. Vladimir Putin, în timpul exercițiilor armatei ruse: ”Putem să le vedem prin cătarea sistemului de apărare”

Redacția

Mama lui Navalnîi a venit la cimitir, la o zi de la ÎNMORMÂNTARE

Redacția
Încarcă...