NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Accident rutier” sfârșit cu o cerere în căsătorie. O tânără, care este paramedic SMURD la Crucea, a fost cerută de soție de ziua sa de naștere (VIDEO)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a publicat povestea unei tinere, paramedic SMURD în cadrul Punctului de Lucru Crucea, care a fost cerută de soție chiar de ziua sa de naștere.

Viitorul soț al tinerei împreună cu colegii acesteia au pregătit un scenariu pentru acest moment.

„Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu.

Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei.

  

Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar <victima> trebuia s-o ceară de soție pe Paula… Zis și făcut!

La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită!

P.S. A zis <DA>”, a transmis ISU Suceava.

Sergent major Paula-Alexandra Crețu este pompier militar (paramedic SMURD) din octombrie 2020. Anterior, a fost voluntar ISU Suceava, din anul 2017.

Ziardesuceava

Advertisements

Related posts

Cum a transformat un păşcănean zona verde din faţa blocului (FOTO)

Oana Cordoneanu

PREASFINTITUL CALINIC BOTOȘĂNEANUL, EPISCOPUL VICAR AL EPARHIEI IAȘILOR VA SFINȚI DUMINICĂ 17 IULIE INCEPÂND CU ORA 8.00 PARACLISUL DE VARĂ NOU CONSTRUIT DIN CADRUL PAROHIEI DUMBRAVA, COMUNA LESPEZI

Redacția

Ziua Eroilor va fi pe 9 iunie şi va avea statut de „sărbătoare naţională”

Redacția
Încarcă...