RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier pe E 85, în intersecția cu drumul spre Mircești

Luni dimineață, 20 ianuarie, în jurul orei 9.30, pe DN 2 – E 85, în apropierea localității Săbăoani, în intersecția cu drumul spre Mircești, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și în urma căruia o persoană a fost rănită.

La fața locului au intervenit Pompierii de la Detașamentul Roman, cu o autospecială pentru stingere și o ambulanță SMURD. Au fost asigurate măsurile PSI, iar un bărbat, în vârstă de aproximativ 19 ani, șoferul unui autoturism implicat în accident, a fost transportat la spital de echipajul SMURD, informează ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, din cercetările preliminarii efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman a reieșit că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Cordun, conducea un autoturism pe DN2 – E85, în afara localității Săbăoani, la intersecţia cu DJ 207B ar fi efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe drumul judeţean și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Botești, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

„Din impact, autoturismul condus de tânărul în cauză a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, acesta fiind preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

  

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de  Urgență Roman, tânărul rănit a suferit doar traumatisme minore, aflându-se la orele dimineții în curs de investigații medicale suplimentare.

sursa www.ziarulderoman.ro

Related posts

Dosarul “Suveica de 12 milioane euro”: El este personajul care dă frisoare în Primăria Iași

Redacția

Pășcănean depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redacția

Pașcani: Dezordine la punctele de colectare a deșeurilor. Două persoane surprinse pe camera video cum scoteau gunoiul din pubele (VIDEO)

Iulia Huțanu
Încarcă...