NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași Poliție

Accident rutier! O maşină s-a răsturnat după un impact puternic

O maşină s-a răsturnat după un impact puternic. Accidentul a avut loc pe data de 15 iunie 2020 pe şoseaua Arcu nr. 52 din municipiul Iaşi.

În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Un autoturism marca SMART şi un autoturism marca BMW! În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre ele s-a răsturnat. Conducătorii celor două autoturisme au primit îngrijiri la faţa locului. Vorbim despre F.R. în vârstă de 34 de ani şi D.G. în vârstă de 22 de ani. La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutieri Iaşi şi o ambulanţă SMURD Iaşi.

”In cursul zilei de 15 iunie pe raza municipiului Iaşi a avut loc un accident rutier în zona străzii Arcu. În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme. În urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutieri.” au explicat reprezentanţii IPJ Iaşi.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Cine este Nicolicea, cel care s-ar putea așeza pe fotoliul de ministru al Justiției

Redacția

Nici o amendă după ce NewsPascani.com a publicat fotografii cu mașinile unor vip-uri locale parcate neregulamentar!

Răzvan Grecu

Amenzi de până la 5.000 de lei pentru societățile care nu respectă măsurile de siguranță

Redacția
Încarcă...