NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție Știrea zilei

Accident rutier la Gâștești!

Accident rutier pe DN 28A, Pașcani – Gâștești, in aceasta dimineață, în jurul orei 9.00. Nu s-au înregistrat victime, iar traficul se desfășoară normal. În zonă, carosabilul este curat în urma intervenției echipajelor de deszăpezire, cu unele porțiuni în care se înregistrează transport de zăpadă pe carosabil, din cauza viscolului. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită!

Conform Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași, Pentru asigurarea circulației, echipele de deszăpezire ale DRDP au acționat pe tot parcursul nopții de 11/12 februarie, cu 256 autoutilaje, 2.076 tone de sare, 510 tone nisip și 21,5 t clorură de calciu.În continuare, întreaga regiunea moldovei se află sub atenționare Cod galben de ninsori viscolite și ger, drept pentru care recomandarea pentru conducătorii auto este aceea de a-și limita, pe cât posibil, deplasările pe sectoarele afectate, cu informarea prealabilă și cu pregătirea temeinică a autovehiculelor pentru circulația în condiții de iarnă.

DRDP Iași

Advertisements

Related posts

Amenzi URIAȘE pentru șoferii care nu au cauciucuri de iarnă

Redacția

O copilă aflată în plasament a fost dată dispărută de mama adoptivă. Fata a fost acasă la fratele său aflat în altă localitate

Oana Cordoneanu

Accident rutier la ieșirea din Pașcani, între o mașină școală de șoferi și o autoutilitară . Elevul a ajuns la spital

Ema Roman
Încarcă...